Photo 3 Let op! Op dit moment is het niet mogelijk om de geneesmiddeleninformatiefolder te raadplegen in MedGemak als u gebruik maakt van een iOS toestel. U kunt de informatiefolder bekijken in het portaal MijnGezondheid.net Close cross

Inloggen op uw portaal

Heeft u al een MijnGezondheid.net account? Log dan in met uw DigiD

Veelgestelde vragen bij inloggen

Hoe meld ik me aan voor MijnGezondheid.net?

Klik hier hoe u zich kan aanmelden voor MijnGezondheid.net.

Ik krijg de melding dat mijn BSN niet bekend is.

Als u deze melding ziet, bent u nog niet aangemeld voor MijnGezondheid.net. Neem hiervoor contact op met uw huisarts of apotheek. Het kan ook zijn dat u zich reeds heeft aangemeld, maar dat uw aanmelding nog verwerkt wordt door uw huisarts of apotheek. Dit kan een paar dagen duren. Als uw aanmelding verwerkt is, ontvangt u een e-mail. Wacht u al langer dan een week? Neem dan alsnog contact op met de huisartsenpraktijk of apotheek waar u zich heeft aangemeld.

Ik ben mijn DigiD gebruikersnaam vergeten

Uw DigiD is privé. De DigiD helpdesk kan u daarom niet helpen bij het achterhalen van uw gebruikersnaam. Als u uw DigiD gebruikersnaam bent vergeten moet u opnieuw een DigiD account aanvragen. DigiD aanvragen.

Ik ben mijn DigiD wachtwoord vergeten

Heeft u uw DigiD al geactiveerd? Dan kunt u een nieuw wachtwoord aanmaken. U moet dan nog wel uw gebruikersnaam weten en uw Burgerservicenummer (BSN) bij de hand houden. Heeft u uw DigiD nog niet geactiveerd? Dan moet u opnieuw een DigiD aanvragen. Uw DigiD is privé. De DigiD helpdesk kan u daarom niet helpen bij het achterhalen van uw gebruikersnaam.

Ik heb een vraag over de DigiD-app.

Antwoorden op vragen over de DigiD-app vindt u op de pagina van DigiD. 

Hoe koppel ik de app MedGemak?

Stap 1: Download de app MedGemak via de App Store of de Google Play Store. Stap 2: Open de app, klik op toestel registreren en accepteer de gebruikersvoorwaarden. Stap 3: Log in op MGn en klik op de drie streepjes rechts bovenin het portaal en vervolgens op ‘mijn app koppelen’. Hier verschijnt dan een activatiecode en uw geboortedatum. Stap 4: Vul eenmalig uw geboortedatum en de activatiecode in op de app en registreer uw toestel. Stap 5: Vervolgens kiest u een 5-cijferige pincode waarmee u later gaat inloggen op de app. Uw account is nu gekoppeld en u kunt aan de slag met de app MedGemak! Klik  hier voor de instructievideo en bekijk de visuele weergave van het stappenplan.

Nieuws & updates