Het gemak van MijnGezondheid.net

Met MijnGezondheid.net regelt u online uw gezondheidszaken bij uw huisarts of apotheek. Wanneer u gebruik wilt maken van MijnGezondheid.net, informeer dan bij uw huisarts of apotheek of zij MijnGezondheid.net aanbieden.

App MedGemak

Met de app MedGemak kunt u eenvoudig uw zorgzaken online regelen. U vindt de app in de appstores.

Functionaliteiten MijnGezondheid.net

Afspraken maken met uw huisarts

Maak online een afspraak met uw huisarts en apotheek. Een afspraak maken kan 24 uur per dag; deze afspraak komt direct in de agenda van uw huisarts of apotheek te staan. U kunt de afspraak toevoegen aan uw eigen agenda en via de mail een bevestiging en herinnering ontvangen.

Medicijnen bestellen

Bestel medicijnen op het moment dat het u uitkomt. Per geneesmiddel kunt u kijken of deze al klaar ligt in de apotheek of dat deze nog in behandeling is. Per geneesmiddel dat u gebruikt is er digitaal een informatiefolder beschikbaar. Print zelf eenvoudig een medicatieoverzicht uit voor als u op reis gaat of bijvoorbeeld naar een specialist moet.

Online vragen stellen

Stel online – via een beveiligde verbinding – een vraag aan uw huisarts of apotheker. Het is ook mogelijk om een bijlage mee te sturen. Zo hoeft u niet langs te gaan of te bellen. Ontvang vertrouwelijke berichten van uw apotheek of huisarts veilig in MijnGezondheid.net.

Inzage medisch dossier

Via MijnGezondheid.net is het mogelijk om inzage in uw medisch dossier te verkrijgen. Het is mogelijk om inzicht te verkrijgen in onderstaande punten:

– Laboratoriumuitslagen (overzicht van metingen die uw zorgverlener met u heeft gedeeld)

– Lichamelijk onderzoek (de diagnostische waarden: bloeddruk, lengte en gewicht)

– Toegangslogboek (overzicht van wie er inzage heeft in uw medisch dossier)

– Verslaglegging (per onderwerp de voorlopige conclusie en gemaakte afspraken (E&P regels)

– Overgevoeligheden en bijzonderheden

– Mijn documenten (in- en uitgaande correspondentie, bijvoorbeeld verwijsbrieven)

– Actueel medicatieoverzicht

PGO Ivido: Alles over jouw gezondheid op 1 plek

Uw zorgverleners slaan informatie over uw gezondheid en behandelingen op. De huisarts, het ziekenhuis, de apotheek of andere zorgverleners hebben allemaal een eigen dossier. Misschien houdt u zelf ook gegevens bij, zoals uw bloeddruk of gewicht. Met een PGO kunt u al die gegevens over uw gezondheid op 1 plek gemakkelijk verzamelen. Door de geactieerde koppeling in MedGemak en MijnGezondheid.net heeft u snel een goed overzicht van ál uw gezondheidsgegevens. Wanneer u zich eenmalig registreert, heeft u daarna altijd gemakkelijk toegang tot PGO Ivido.