Nieuwe versie MijnGezondheid.net | 17 september 2021

Vanaf vandaag maakt u gebruik van de nieuwe versie van MijnGezondheid.net. In dit nieuwsbericht lichten wij de belangrijkste onderdelen toe die zijn toegevoegd.

Meer vernieuwde pagina’s!
De pagina’s Afspraak maken, Instellingen, Persoonlijke aantekeningen, Mijn documenten, Toestemmingsregistratie, Stichting Amulet, Medicatiepaspoort en Actueel medicatieoverzicht (AMO) zijn aangepast.

Met deze aanpassingen zijn de pagina’s toegankelijker voor u als gebruiker en voldoen we voor deze pagina’s aan de eisen omtrent toegankelijkheid. Stapsgewijs zullen ook de andere bestaande functionaliteiten worden vernieuwd.


Ontvang vragenlijsten van uw huisarts
Binnenkort is het mogelijk om een vragenlijst te ontvangen van uw huisarts, mits uw huisarts deze optie aanbiedt. Denk bijvoorbeeld aan een vragenlijst over uw leefstijl.

Zodra uw huisarts een vragenlijst deelt komt deze vragenlijst in uw Berichten terecht. Om de vragenlijst te bekijken klikt u op de link in het bericht. Als u de vragenlijst heeft ingevuld wordt deze direct naar uw huisarts teruggestuurd ter voorbereiding op uw afspraak.

Let op: dit bericht is gekoppeld aan een nieuwe instelling voor e-mails en pushberichten. Deze nieuwe notificaties staan standaard aan in uw instellingenoverzicht, omdat het noodzakelijk is voor uw huisarts dat u op de hoogte wordt gesteld zodra er een vragenlijst met u wordt gedeeld.  Indien u deze notificaties wilt uitzetten kunt u dit bij Instellingen aanpassen.

 

Aankondiging nieuwe versie
Vanaf nu wordt u actief op de hoogte gehouden van nieuwe versies van dit portaal. Voorheen kon u deze informatie enkel terugvinden onder de tegel “Wat is nieuw?”. Nu wordt u op de hoogte gebracht middels een pop-up zodra u inlogt na een nieuwe versie.

Deze pop-up bevat een link naar “Wat is nieuw?”. Hier kunt u lezen welke aanpassingen en nieuwe functionaliteiten zijn toegevoegd aan MijnGezondheid.net.


Onderhoud
Er zijn verschillende fouten en inconsistenties opgelost. Ook zijn er verbeteringen doorgevoerd op het gebied van security.