Vernieuwde website MijnGezondheid.net

Vanaf vandaag staat de nieuwe website van MijnGezondheid.net live!

De website is veranderd en aangepast naar de wensen en eisen van onze eindgebruikers. Zo heeft de website een nieuwe indeling gekregen en is deze voorzien van een andere opmaak. De homepagina is een informatieve pagina over MijnGezondheid.net en de app MedGemak. Vanuit hier kunt u naar de inlogpagina gaan van MijnGezondheid.net waar u kunt inloggen en de nieuwsberichten en updates omtrent onderhoud kunt lezen.

De homepagina bevat de volgende informatie:

  • Uitleg over het patiëntenportaal MijnGezondheid.net. Onderaan vindt u het privacy statement en de gebruikersvoorwaarden van MijnGezondheid.net.
  • Op de functionaliteiten pagina vindt u uitleg over de mogelijkheden die MijnGezondheid.net biedt. Iedere functionaliteit is voorzien van een korte toelichting.
  • De aanmeldpagina helpt u bij het aanmelden en inloggen in MijnGezondheid.net en de app MedGemak. Er is onderscheid gemaakt is verschillende tabbladen, zodat u de meest relevante informatie eenvoudig kunt vinden.
  • De ondersteuningspagina omvat veel gestelde vragen over MijnGezondheid.net en de app MedGemak en instructievideo’s. Mocht u vragen hebben dan kunt u eerst de veel gestelde vragen raadplegen. Komt u hier nog niet uit, neem dan contact op met uw zorgverlener.
  • Op alle pagina’s is een link naar de pagina over de app MedGemak te vinden; de MedGemak pagina omvat uitleg over de verschillende functionaliteiten van MedGemak en een link naar het privacy statement en de voorwaarden van de app.

Toekomst
Momenteel zijn wij bezig met het uitbreiden van onze instructievideo’s. Deze zullen binnenkort worden toegevoegd. Daarnaast zijn wij aan het onderzoeken of wij ondersteuning op afstand kunnen bieden aan eindgebruikers. Wij houden u hiervan op de hoogte middels onze website.

Wij hopen u met deze nieuwe website meer te kunnen ondersteunen bij het gebruik van MijnGezondheid.net en/of de app MedGemak.