Nieuwe versie MijnGezondheid.net | 24 maart 2023

Vanaf vandaag maakt u gebruik van een nieuwe versie van MijnGezondheid.net.

In dit nieuwsbericht lichten wij toe welke onderdelen in deze nieuwe versie zijn toegevoegd of gewijzigd.

Verbeteringen in MijnGezondheid.net

  • Vanaf nu krijgt u de mogelijkheid om het advies van ‘Moet ik naar de dokter’ te raadplegen bij het stellen van een vraag aan uw huisarts mits uw huisarts deze optie aanbiedt. Voorheen was deze optie alleen beschikbaar bij het maken van een online afspraak en via de tegel ‘Moet ik naar de dokter’ op de hoofdpagina van het portaal.
  • Vanaf nu is de functionaliteit ‘Aantekeningen maken en bekijken’ niet meer beschikbaar voor u, aangezien de functionaliteit niet tot nauwelijks gebruikt werd. Eerder hebben wij u hierover geïnformeerd.

In deze nieuwe versie zijn de volgende functionaliteiten aangepast:

  • De pagina ‘Mijn koppelingen’ is aangepast. Vanaf nu is de pagina ‘Mijn koppelingen’ niet meer terug te zien als aparte tegel op de hoofdpagina. Indien er koppelingen voor u zijn (bijvoorbeeld Ivido PGO en Spreekuur) ziet u deze terug onderaan de pagina. De koppelingen zijn goed herkenbaar aan de witte achtergrond en zijn gescheiden van de blauwe tegels.
  • De pagina ‘Medicijnen bestellen’ is aangepast. Vanaf nu heeft u de mogelijkheid om vanuit de pagina ‘Medicijnen bestellen’ direct een vraag te stellen aan uw huisarts of apotheek middels de blauwe link ‘Vraag aan huisarts/apotheek’ in de informatietekst bovenaan de pagina. Op deze manier kunt u snel schakelen en hoeft u niet eerst terug te keren naar de berichtenmodule.