Nieuwe versie MijnGezondheid.net | December 2022

Vanaf vandaag maakt u gebruik van de nieuwe versie van MijnGezondheid.net. In dit nieuwsbericht lichten wij de belangrijkste onderdelen toe die zijn toegevoegd.

Verbeteringen in MijnGezondheid.net

  • Vanaf nu is het mogelijk om een beeldbel afspraak in te plannen met uw huisarts mits uw huisarts deze optie aanbiedt. Uw huisarts kan ook een beeldbel afspraak voor u inplannen. U krijgt hiervan een notificatie via de mail. De notificatie bevat een link om de beeldbel afspraak te starten. Deze link vindt u ook terug in uw overzicht met aankomende afspraken.
  • Vanaf nu heeft u de mogelijkheid om Meldingen te verwijderen. U kunt één melding verwijderen, een selectie aan meldingen verwijderen via de knop Verwijder selectie of alle meldingen verwijderen via de knop Verwijder alles. Voorheen was dit niet mogelijk.
  • De afwezigheidsinstelling voor berichten is uitgebreid. Als uw zorgverlener afwezig is ziet u dit ook in het detailscherm van een gesprek en bij het opstellen van een nieuw bericht middels een bericht op de pagina.
  • Het aantal openstaande herhalingen voor een medicijn wordt getoond in het medicijn overzicht. Zo kunt u zien hoe vaak u een medicijn nog kunt herhalen. Er wordt geen tekst getoond als er geen openstaande herhalingen zijn.

In deze nieuwe versie zijn de volgende functionaliteiten aangepast:

  • Tekst van de notificatie omtrent het maken van een afspraak is aangepast om verwarring te voorkomen. Het adres van de praktijk is uit de notificatie gehaald. De notificatie is nu als volgt: ‘’U heeft zojuist een afspraak gemaakt met uw zorgverlener. Hierbij bevestigen wij uw afspraak op maandag 1 december 2022 om 08:20. Ga naar MijnGezondheid.net voor meer details.’’
  • Wanneer u een link opent vanuit een eConsult wordt deze nu geopend in een apart tabblad.