Nieuwe versie MijnGezondheid.net| 13 oktober 2022

Vanaf vandaag maakt u gebruik van een nieuwste versie van MijnGezondheid.net. Tevens zal de nieuwste versie van de app MedGemak+ binnen een aantal dagen beschikbaar zijn om te downloaden in de App Store en Google Play Store.

In dit nieuwsbericht lichten wij toe welke onderdelen in deze nieuwe versie zijn toegevoegd of gewijzigd.

Verbeteringen MijnGezondheid.net en MedGemak 

  • De instellingen voor het ontvangen van e-mail en pushberichten zijn aangepast. Standaard stonden deze instellingen uit. Vanaf deze versie staan bijna alle instellingen standaard aan, omdat deze bijdragen aan het leveren van goede zorg en patiëntveiligheid. Uw zorgverlener vindt het belangrijk dat u van deze acties op de hoogte wordt gebracht. Dit betekent dat u deze notificaties niet kunnen uitzetten, u zult hiervan dus altijd een bericht ontvangen. Tot slot zijn er nog een paar notificaties die standaard uit staan en door de u zelf aangezet kunnen worden.
  • Voorheen kon het voorkomen dat u tijdens het typen van een bericht onterecht werd uitgelogd. Dit probleem is opgelost.
  • De corona-disclaimer die u te zien krijgt wanneer u een online afspraak inplant bij uw huisarts is aangepast naar een meer generieke tekst.
  • Verschillende fouten en inconsistenties opgelost. Ook zijn er verbeteringen doorgevoerd op het gebied van security.

 

 

Verbeteringen in MijnGezondheid.net

  • In MijnGezondheid.net is het vanaf nu mogelijk om de functionaliteit Moet Ik Naar De Dokter? te gebruiken in het Engels. Voorheen was deze alleen beschikbaar in het Nederlands. Via de knop English onderaan de pagina kunt u de taal van het portaal veranderen naar het Engels.
  • De tekst van het bericht dat u ontvangt wanneer uw zorgverlener u afmeld voor MGn is aangepast. Vanaf nu krijgt u de volgende melding bij het opzeggen van uw MGn contract: Uw zorgverlener heeft u afgemeld voor MijnGezondheid.net.
  • In sommige gevallen werd geen grafiek getoond bij het labuitslagen overzicht. Dit probleem is verholpen waardoor de grafiek nu altijd getoond wordt.