Nieuwe versie MijnGezondheid.net | 10 november 2020

Vanaf vandaag maakt u gebruik van de nieuwe versie van MijnGezondheid.net. In dit nieuwsbericht lichten wij toe welke onderdelen zijn toegevoegd.

Interactieve geneesmiddel informatie folder
We hebben de geneesmiddelinformatie in pdf-variant die kan worden geopend vanuit het medicatie overzicht vervangen door een interactieve variant.

Zodra u op de knop informatiefolder klikt, opent er een nieuwe pagina waar u doorheen kunt klikken. Voor het merendeel van de medicijnen is ook een animatievideo beschikbaar. U kunt deze raadplegen, mits uw apotheek deze dienst aanbiedt. Het blijft ook mogelijk om vanuit de interactieve geneesmiddelinformatie de PDF versie te openen. De kleur van de informatieknop is aangepast naar blauw, zodat deze beter opvalt.

Coronamelding bij Mijn afspraken
Als extra maatregel tegen het coronavirus is er een coronamelding toegevoegd. Deze melding wordt getoond zodra u op Mijn Afspraken klikt. U dient akkoord te gaan met de voorwaarden voordat u een afspraak kan maken.

Aanpassingen e-mails en pusberichten
Alle instellingen voor e-mail berichten en pushberichten staan vanaf nu standaard uit. Nieuwe gebruikers die zich aanmelden zullen vanaf nu zelf de instellingen moeten aanzetten. Indien u al gebruik maakt van MGn verandert er niets, de instellingen zullen hetzelfde blijven.

Nieuwe notificatie toegevoegd voor het delen van documenten
Het instellingen menu bevat een nieuw e-mail bericht en pushbericht instelling voor het delen van documenten. Vanaf nu kunt u kiezen of u een notificatie wil ontvangen wanneer uw huisarts een document met u heeft gedeeld. Eerst ontving u hier alleen een systeembericht van. Vanaf nu kunt u ook aangeven of u hiervoor een e-mail of pushbericht wil ontvangen. Let op. U dient deze instelling “Als mijn zorgverlener documenten heeft gedeeld” zelf aan te zetten bij het menu ‘Instellingen’.