Nieuwe versie MedGemak | december 2022

Vanaf vandaag kunt u gebruik maken van een nieuwe versie van MedGemak.  Het kan zijn dat het even duurt voordat u de nieuwe versie in de App Store of Google Play Store te zien krijgt. Afhankelijk van uw instellingen op uw telefoon zal de app automatisch updaten of u dient dit zelf te doen.

In dit nieuwsbericht lichten wij toe welke onderdelen in deze nieuwe versie zijn toegevoegd of gewijzigd.

 

Beeldbellen met de huisarts

Vanaf nu is het mogelijk om een beeldbel afspraak in te plannen met uw huisarts mits uw huisarts deze optie aanbiedt. Uw huisarts kan ook een beeldbel afspraak voor u inplannen. U krijgt hiervan een pushbericht in de app. De notificatie bevat een link om de beeldbel afspraak te starten. Deze link vindt u ook terug in uw overzicht met aankomende afspraken.

Verbetering medicijn overzicht

Voorheen kreeg u een rood stopteken te zien in het medicijn overzicht wanneer een medicijn bijna door de voorraad heen was. Dit kon voor verwarring zorgen. De tekst is aangepast naar uw voorraad is (bijna) op.

Verbetering opstellen nieuw bericht

Bij het maken van een afspraak en bij het opstellen van een nieuw bericht kwam het voor dat de ‘Naar bevestigen’ knop soms niet meer zichtbaar was door het toetsenbord op de telefoon. De gebruiker moest het toetsenbord eerst wegklikken voordat de ‘Naar bevestigen’ knop weer in beeld kwam. Dit probleem is verholpen, de knop wordt nu getoond boven het toetsenbord.

Notificatie afspraak maken
De tekst van het bericht omtrent het maken van een afspraak is aangepast naar een generieke tekst. Het adres van de praktijk is uit het bericht gehaald.

Foutmelding verkeerde pincode
Bij het intypen van een verkeerde pincode kreeg u meerdere foutmeldingen achter elkaar te zien in beeld. Dit probleem is opgelost.
Bij een onjuist pincode ziet u de melding: Pincode onjuist, nog 2 pogingen over. Als de pincode voor de tweede keer verkeerd wordt ingevuld zie u de melding: Pincode onjuist, nog 1 poging over. Wanneer de pincode na een derde keer verkeerd wordt ingevuld ziet u de melding: U heeft de pincode drie keer verkeerd ingevuld. Probeer het over 5 minuten opnieuw.