Nieuwe versie MedGemak | 6 juli 2020

Vanaf vandaag staat de nieuwe versie van de app MedGemak live in de App Store en Google Play Store. In dit nieuwsbericht lichten wij toe welke onderdelen in deze nieuwe versie zijn toegevoegd of gewijzigd.

Bevestigingsscherm in medicatie bestelproces
Voorheen kreeg u na het bestellen van medicatie een kleine pop-up te zien met de melding dat uw medicatie is besteld. Vanaf deze versie is een ‘bevestigingsscherm’ aan de medicatie bestelfunctie toegevoegd. Ditzelfde scherm wordt momenteel al getoond bij afspraak maken en het versturen van een bericht. Dit nieuwe scherm toont informatie over uw bestelde medicatie, de locatie en het tijdstip.

Verbetering doorgevoerd in het menu van de app
De lay-out van het menu in de app is aangepast. De knoppen Instellingen en Uitloggen hebben een nieuwe plaats gekregen onderin het scherm. Verder bevat het menu een nieuwe optie ‘Links’. De optie Mijn bestellingen is uit het menu verwijderd, vanwege security eisen. Informatie over u bestelling kunt u nog steeds terugzien onder ‘berichten’.

Nieuwe optie ‘Links’ beschikbaar
Vanaf deze versie is het mogelijk om via de optie ‘Links’ te navigeren naar de websites thuisarts.nl, apotheek.nl en moetiknaardedokter.nl. Vanuit dit scherm kan u eenvoudig informatie opzoeken op betrouwbare websites waar uw huisarts en apotheek ook mee werken.

Privacy en security verbeteringen
Er zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd op het gebied van privacy en security.