Nieuwe versie van de app MedGemak beschikbaar! | 21 december 2020

Vanaf vandaag staat de nieuwe versie van de app MedGemak live in de App Store en Google Play Store. In dit nieuwsbericht lichten wij toe welke onderdelen in deze nieuwe versie zijn toegevoegd of gewijzigd.

GIP op beeldscherm (GOB) en Kijksluiter integratie
Vanaf deze versie is de geneesmiddelinformatiefolder in PDF (GIP) vervangen door een interactieve variant: GIP op beeldscherm. De Geneesmiddelinformatie wordt u nu voor u digitaal aangeboden vanuit het medicatieoverzicht in MedGemak op een interactieve manier met de Beeldscherm GIP. U kunt deze informatiefolder openen middels  de knop informatiefolder. Vanuit deze functionaliteit is er ook de mogelijkheid om een animatievideo van Kijksluiter te raadplegen.

Afspraakoverzicht
Naast het maken van afspraken kun u  vanaf deze versie ook  afspraken in zien, wijzigen en annuleren vanuit het afspraakoverzicht.

Meer details in de optie ‘Zorgverleners’ beschikbaar
Vanaf deze versie is het mogelijk om via de optie ‘Zorgverleners’ meer gegevens te zien van uw zorgverleners die de app aanbieden, zoals bijvoorbeeld telefoonnummer, website en overige informatie.

Overige verbeteringen
De verstrekker van het medicijn is toegevoegd aan het medicatieoverzicht, zodat u kunt zien wie het middel verstrekt heeft. Tevens heeft u nu de mogelijkheid om meer tekens te gebruiken wanneer u een e-consult stuurt vanuit MedGemak.

Privacy en security verbeteringen
Er zijn verschillende verbeteringen doorgevoerd op het gebied van privacy en security.