Functionele wijziging | Sms-controle aan te vragen tijdens activeringsproces DigiD-app
1 mei 2018
Nieuwe versie MedGemak live!
13 december 2018

Nieuwe versie | Vanaf 8 november voor u beschikbaar


In de nacht van woensdag 7 op donderdag 8 november installeren wij tussen 23:00 en 03:00 uur een nieuwe versie van MijnGezondheid.net (MGn). ​Tijdens de installatie kunt u geen gebruikmaken van MGn. In dit bericht lichten wij toe welke onderdelen in de nieuwe versie zijn gewijzigd of toegevoegd.

E-consult met bijlagen
Op dit moment is het al mogelijk om uw zorgverlener een e-consult te sturen via MijnGezondheid.net. Deze functionaliteit wordt vanaf deze versie uitgebreid met de mogelijkheid om bijlagen toe te voegen. De bijlage van het e-consult kan zowel een document als een afbeelding zijn. Er kunnen maximaal 3 bijlagen worden toegevoegd met een totale grootte van 10 MB.

Actueel medicatieoverzicht
Wanneer u gebruikmaakt van MGn via de apotheek, dan kunt u naast het gebruikelijke medicatiepaspoort voortaan ook een actueel medicatieoverzicht (AMO) downloaden en afdrukken. Dit overzicht kunt u meenemen naar uw bezoek aan de zorgverlener, bijvoorbeeld een specialist in het ziekenhuis. In de tegel 'Mijn medicijnen' is de knop 'Mijn medicatiepaspoort' vervangen door 'Overzicht afdrukken'. Hier vindt u zowel het medicatiepaspoort als het actuele medicatieoverzicht (afhankelijk van het aanbod vanuit uw zorgverlener). U kunt de AMO en het medicatiepaspoort ook raadplegen in het 'Medicatieoverzicht'.

Afdrukken berichten
Vanaf deze versie kunt u berichten in 'Mijn berichten' afdrukken. In onderstaande afbeelding ziet u welke knop u hiervoor gebruikt.

Laboratoriumuitslagen
Wanneer een laboratoriumuitslag wordt bijgewerkt met nieuwe metingen ontvangt u hier vanaf nu een (e-mail)bevestiging van.

Vernieuwde voorwaarden
Vanwege veranderde wetgeving zijn er vernieuwde voorwaarden voor MijnGezondheid.net en Stichting Amulet. Stichting Amulet zorgt ervoor dat uw persoonlijke aantekeningen niet inzichtelijk zijn voor uw zorgverlener. Na de installatie van de nieuwe versie moet u daarom na het inloggen in een apart scherm eenmalig akkoord gaan met de nieuwe voorwaarden om MGn te kunnen blijven gebruiken.

Scrollmenu's
De keuzemenu’s hebben een vernieuwde weergave van de lijst gekregen. Dit maakt de lijst overzichtelijker en maakt het makkelijker om door de lijst heen te scrollen.